אין כמו לפתוח את הצום עם המלכה: עוגת גבינה קלילה ומיוחדת
לאוהדי עוגות הגבינה: העוגה הזו בשבילכם מתאימה לפתיחת הצום עם קלילות מיוחדת וטעם נפלא של עוד
עוגת גבינה
המצרכים:
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
שמנת חמוצה
500 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינה לבנה 9%
3 כפות גדושות קורנפלור
3 כפות פודינג וניל
לציפוי:
שמנת מתוקה
כף א. סוכר
כף פודינג וניל
אופן ההכנה:
-בקערה מס 1
מערבבים: גבינה, שמנת, חלמונים, פודינג וקורנפלור עד לקבלת תערוב חלקה ללא גושים.
-בקערה מס 2
מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
-מאחדים את 2 המסות בתנועות קיפול.
-אופים בחום של 170 מעלות כ45-50 דקות.
טיפ:
- על מנת שלא יהיו גושים בתערובת הגבינה, הכניסו לקערה נפרדת מעט מן התערובת ושם הוסיפו את הקורונפלור, רק לאח"מ כאשר אין גושים הוסיפו לתערובת הנוספת
- הניחו בתחתית התנור כלי עם מים.
- כאשר העוגה מוכנה כבו את התנור והשאירו אותה עד לקירור מלא.
מאת: יעל זדה, שוקולטיירית ועוסקת בתחום הקונדיטוריה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות