כ"ג כסלו התשפ"ה
24.12.2024
מיוחד לכבוד שבת

המתכון המיוחד: סלמון בתנור בטעם מעושן ועלי בזיליקום

לכבוד שבת קודש הדג הטעים במתכון מיוחד עם טעם מעושן, זיתי קלמטה ועלי בזיליקום מלמעלה הנותנים את הטעם והיופי למנת דג מיוחדת ויוקרתית

המתכון המיוחד: סלמון בתנור בטעם מעושן ועלי בזיליקום
סלמון מעושן צילום: ניסי גולדרייך

 

סלמון בטעם מעושן / מאת: ניסי גולדרייך

מרכיבים:

פילה סלמון מחולק למנות

2 כפות שמן שומשום

כף חומץ בלסמי

2 כפות רוטב סויה

2 כפות דבש

כף חרדל דיז'ון

חצי כוס שמן זית איכותי

רבע כוס מיץ מלימון

כפית פלפל שחור גרוס

כפית מלח גס

צרור עלי בזיליקום

חופן זיתי קלמטה

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות

בקערה שמים את כל המרכיבים מלבד הבזיליקום הפלפל והמלח ומערבבים היטב

מניחים את הסלמון בתבנית אפיה ושופכים את הרוטב על הדג ומעסים אותם

מניחים עלי בזיליקום על הדג, מפזרים את הזיתים ומתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור ל12 דקות בדיוק.

בהצלחה ובתאבון 

שבת שלום

סלמון מתכון דג דג סלמון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}