הנשנושים המושלמים בטיבול מיוחד ובטעם הביתי
כמדי שבוע נגיש לכם מהפינה "ליל שישי בגג" מתכונים מוצלחים ביותר • מטבלים, מנות עיקריות, סלטים ולפעמים סתם נשנושים - כל מה שנכנס לצלחת • השבוע עם מתכון מושלם ביותר: משולשי נשנושים קרספיים במיוחד
- חני לוין
- כ"ד תמוז התש"פ
אני רוצה לשתף אתכם ברעיון שמשרת אותי בהרבה אופציות, אם זו ארוחת ערב מהירה וקלילה ואם באירוח כבד וצריך משהו קליל לנשנש עד להגשת האוכל. לדבר המושלם הזה קוראים 'משולשי נשנושים'.
המצרכים:
פיתה (לא חייב טרייה)
שמן זית
פפריקה מתוקה
רוזמרין
מלח
שום
אופן ההכנה:
חוצים את הפיתה לשניים כך שהפיתה במצב פתוח לגמרי, חותכים כל צד ל8 משולשים אפשרי גם לריבועים,
מכניסים לקערה ומזלפים מעל את השמן זית. מוסיפים את הפפריקה, הרוזמרין, המלח והשום. ניתן להוסיף כל תבלין האהוב עליכם (משדרג מאוד) ומערבבים עד שכל משולשי הפיתה קבלו את כל הטיבול,
מניחים בתבנית על נייר אפיה ומכניסים לתנור על 180 מעלות, ל 5-7 דקות עד להזהבה.
אפשר לנשנש עם גבינות ומתבלים שונים. מומלץ מאד עם שמנת חמוצה, ולבשרי ניתן לנשנש עם סלטים.
בהצלחה רבה ותאבון!
המתכון באדיבות 'ליל שישי בגג' - רח' אהרונסון 16 בני ברק.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות