הסבונים הללו נראים לכם אוכל? כך תיצרו אותם
הספונים הללו נראים כמאכל לכל דבר - הם מרשימים ומתאימים למתנות • נותנים יופי מיוחד בכל מקום שתניחו אותם
- חני לוין
- כ"ב תמוז התש"פ
הכנת סבונים ביתיים וטבעיים
יצירת הסבונים:
סבון לימון לבנדר:
בתבנית הסיליקון :רססי מעט אלכוהול, פזרי זסט לימון ומעט פרחים מיובשים
על האש הניחי סיר עם מים, בתוך הסיר הניחי קופסת שימורים עם הסבון וחכי להמסה מלאה כשהסבון נמס שפכי אותו לכוס הקרטון והוסיפי אליה: מעט פרחים מיובשים, זסט לימון, טיפת שמן לימון צבע וערבבי. שפכי בתבנית. רססי מעט אלכוהול מעל.
הניחי לצינון בטמפרטורת חדר כחצי שעה ואח"כ הכניסי למקפיא לשעתיים. חלצי את הסבון מהתבנית
סבון לימון לבנדר. צילום: רות היאט
יצירת סבון דבש ושיבולת שועל:
בתבנית הסיליקון: רססי מעט אלכוהול, פזרי פתיתי שבולת שועל
על האש הניחי סיר עם מים, בתוך הסיר הניחי קופסת שימורים עם הסבון וחכי להמסה מלאה כשהסבון נמס שפכי אותו לכוס הקרטון והוסיפי אליה: טיפת שמן טעם וניל, דבש, פתיתי שבולת שועל טחונים, צבע וערבבי. שפכי בתבנית.
רססי מעט אלכוהול מעל.
הניחי לצינון בטמפרטורת החדר כחצי שעה ואח"כ הכניסי למקפיא לשעתיים. חלצי את הסבון מהתבנית
סבון דבש ושיבולת שועל. צילום: רות היאט
מאת: רות היאט- מקום קטן לחלומות
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות