כך תפתחו את הצום
פיצה מהירת הכנה עם טוויסט בעלילה לטעם מושלם במיוחד
מחפשים להכין משהו לסוף הצום? הפיצה הזו היא בול מה שחיפשתם. מהירת הכנה, עם סוד מיוחד - שנותן לה טעם מושלם
פיצה צילום: pixabay
פיצה מעולה/ מאת: אחינועם (לימור) רז
החומרים לבצק:
כף מלח
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
מים עד לקבלת. בצק נעים
1/4 כוס שמן בסוף הלישה
לרוטב:
לטחון בבלנדר – עגבניות, חצי פלפל חריף, כמה שיני שום, בצל קטן, כף קטשופ, כף מיונז (זה הסוד!!!), 2-3 כפות רסק עגבניות, מלח, סוכר, כמון, פלפל שחור, אורגנו
לבשל על הגז עם מעט שמן ולהוריד מהאש
אופן הכנת הפיצה:
ללוש לבצק נעים. לחכות רבע שעה ולהתחיל לעבוד
לפתוח לפי צורת התבנית
למרוח רוטב
לפזר גבינה צהובה
ותוספות כיד הדמיון
זיתים מכל הצבעים, גמבה, בצל, עגבניה, פלפל חריף, חציל מטוגן, תירס, פטריות ועוד לפי הטעם
משאירים את קצוות הבצק ללא רוטב, ומברישים בביצה מפזרים שומשום ומכניסה לתנור.
שיהיה צום קל
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות