י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
כך תפתחו את הצום

פיצה מהירת הכנה עם טוויסט בעלילה לטעם מושלם במיוחד

מחפשים להכין משהו לסוף הצום? הפיצה הזו היא בול מה שחיפשתם. מהירת הכנה, עם סוד מיוחד - שנותן לה טעם מושלם

פיצה מהירת הכנה עם טוויסט בעלילה לטעם מושלם במיוחד
פיצה צילום: pixabay

פיצה מעולה/ מאת: אחינועם (לימור) רז

החומרים לבצק:

כף מלח

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

מים עד לקבלת. בצק נעים

1/4 כוס שמן בסוף הלישה

לרוטב:

לטחון בבלנדר – עגבניות, חצי פלפל חריף, כמה שיני שום, בצל קטן, כף קטשופ, כף מיונז (זה הסוד!!!), 2-3 כפות רסק עגבניות, מלח, סוכר, כמון, פלפל שחור, אורגנו

לבשל על הגז עם מעט שמן ולהוריד מהאש

אופן הכנת הפיצה:

ללוש לבצק נעים. לחכות רבע שעה ולהתחיל לעבוד

לפתוח לפי צורת התבנית

למרוח רוטב

לפזר גבינה צהובה

ותוספות כיד הדמיון

זיתים מכל הצבעים, גמבה, בצל, עגבניה, פלפל חריף, חציל מטוגן, תירס, פטריות ועוד לפי הטעם

משאירים את קצוות הבצק ללא רוטב, ומברישים בביצה מפזרים שומשום ומכניסה לתנור.

שיהיה צום קל

 

פיצה י''ז בתמוז מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}