בתנור
לכבוד שבת: "בשר" עם טעם ממכר בקלי קלות
מכינים אוכל לשבת ואין לכם כוח להשקיע ולהתאמץ? • קבלו את המתכון הזה - הוא מרשים טעים וממכר והכי חשוב קל ומהיר הכנה
- חני לוין
- י"ז תמוז התש"פ
בשר צילום: pixabay
צלי בשר בתנור
המצרכים:
גוש בשר מס 5
12 שיניי שום
חצי כוס שמן זית
3 כפות פלפל שחור גרוס
1 כף מלח גס
2 כפות דבש
נייר אפיה
נייר כסף רחב
אופן ההכנה:
לשטח את נייר הכסף ועליו להניח את נייר אפיה,
את גוש הבשר נשים מעל הנייר ונמרח את הבשר בדבש,
נחרוץ חורים עם סכין חד, ונכניס בתוכם את שיני השום
מעל הצלי נפזר פלפל שחור ומלח שעורבב מראש
ניתן להוסיף מרווה או טימין טרי
סוגרים הייטב ומניחים בתבנית מכניסים לתנור ל - 3 שעות על חום 190 מעלות.
זהירות ממכר וטעים.
בהצלחה רבה
מאת: השף שלום דרעי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות