חטיפי חמאת בוטנים עם שוקולד: המתכון שיעשה לכם את היום
את החטיפים האלו כל אחד ידע להכין הם טעימים במיוחד וקלים להכנה והכי חשוב מתאימים לנשנוש לאחר סעודה בשרית
- חני לוין
- ט"ו תמוז התש"פ
חטיף שוקולד חמאת בוטנים ופיצפוצי אורז.
רכיבים לשכבה התחתונה:
2 שוקולד מריר 200 גר
4 כפות חמאת בוטנים
4 כפות דבש.
אופן ההכנה:
להמיס הכל יחד בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה.
נכניס לתוך השוקלד המומס 4 כוסות גדושות של פיצפוצי אורז.
נערבב היטב ונשטח בתבנית מלבנית.
החומרים לשכבה העליונה:
300 גרם שוקולד לבן פרווה
3 כפות גדושות בחמאת בוטנים
אופן ההכנה:
להמיס במיקרו שוקולד לבן וחמאת בוטנים ולשפוך מעל השוקולד.
להמיס 50 גר שוקולד מריר בתוך שקית זילוף ולעטר מעל השוקולד הלבן . להכניס לקרור ולהתייצבות לשעה למקרר ואז לחתוך לריבועים.
כשאני רוצה להכין אותם לאירוע שיהיו מדוגמים אז אני מכינה בתבניות סיליקון בצורות אני הופכת את הסדר ומתחילה עם השוקולד הלבן . מוזגת לתבנית מכניסה לכמה דקות למקפיא ואז שמה את תערובת השוקולד .
בהחלט ניתן להכין עם הילדודס
מאת: חני מכל הלב
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות