מתכון מושלם; הכוסיות הללו יתנו לכם את הסטייל לקינוח חגיגי
הכוסיות הללו מיוחדות כל כך, שכל אחד יהיה מופתע מהמראה המדהים שלהן. ברגע שיטעמו לא יפסיקו לבקש עוד. את הכוסיות הללו תוכלו להכין לכבוד סעודה חגיגית, עם המראה והטעם המושלם שלהן, כולם יחמיאו לכם
טירימיסו עם שוקולד
כ 12 כוסות
במתכון זה ניתן להשתמש בבישקוטי מוכן, (ניתן לרכוש ברשתות השיווק.)
חומרים:
לביסקוויט, ליידי פינגר":
130 גרם קמח
130 גרם קורנפלור
11 ביצים
2 כוסות סוכר
סירופ קפה:
1 כוס קפה מומס במים חמים (כמות הקפה תלויה בטעם אישי)
30 גרם סוכר
קרמו קפה ושוקולד:
250 גרם חלב
250 גרם שמנת מתוקה
1 כפית קפה מגורען
7 חלמונים
3\1 כוס סוכר
200 גרם שוקולד חלב
150 גרם חמאה
קרם שמנת ומסקרפונה:
300 גרם שמנת מתוקה
300 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם סוכר
אופן ההכנה:
ביסקוויט ליידי פינגר:
מנפים את הקמח והקורנפלור ביחד. בקערה מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עד לקבלת מסה אחידה. מקפלים פנימה את הקמח והקורנפלור. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות שופכים את התערובת לתבנית ואופים על 190 מעלות כ 10 דקות.
קורצים עיגולים לגודל הכוס.
סירופ קפה:
מערבבים את כל החומרים. מספיגים את העיגולים בקפה ומכניסים לכוס.
קרמו שוקולד קפה:
מרתיחים בסיר את השמנת חלב וקפה.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים וסוכר, ומוסיפים את תערובת החלב בהדרגה ובאיטיות לתערובת החלמונים תוך ערבוב מתמיד.
מחזירים לאש עד להסמכה (כדי לבדוק האם המסה סמיכה מספיק, מכניסים כף עץ ומעבירים אצבע על התערובת שנשארה על הכף, אם נשאר קו חצוי, סימן שהמסה סמיכה מספיק, אם המסה התחברה בחזרה להחזיר לבישול.) מסננים ויוצקים על השוקולד וממשיכים לערבב עד להמסת השוקולד.
מצננים כעשר דקות ומוספים את החמאה.
טוחנים את המסה בבלנדר מוט.
יוצקים מעל הביסקוויט מעט מהקרמו ומקפיאים.
קרם שמנת וגבינת מסקרפונה:
מקציפים שמנת מתוקה ומוספים בהדרגה את הגבינה עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים טיפות מסביב לכוס. ומקפיאים.
מפזרים קקאו סמוך להגשה. ניתן לקשט בפולי קפה.
בהצלחה רבה
בתשבע אנסבכר בעלת קיטרינג חלבי גורמה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות