הסלט שיעשה לכם את האירוח מושלם; גפרורי גזר ופקאן סיני
הגזר הכתום והאנרגטי העשיר בבטא קרוטן, הוא אחד הרכיבים הססגוניים והמרתקים במטבח ופריט יסוד מלהיב בכל ארוחה ובכל סלט חגיגי חי ומרענן. הקראנצ' הטבעי הזה גורם לכולנו לרצות ממנו עוד ועוד. נשדרג את הבריאות הזו לעשירה ומיוחדת, בזכות דואט משולב עם אוצרות מרתקים כמו בצל ירוק מלא טעם ופקאן יוקרתי. שילוב קליל של רכות ופריכות
סלט קל ומהיר הכנה, רענן ומלא עניין
רכיבים:
10גזרים בינונים
150גרם חמוציות מיובשות
4גבעולי בצל ירוק
100גרם אגוזי פקאן סיני
רכיבי הרוטב:
1/2 כוס שמן
1/3 כוס חומץ טבעי
3 שיני שום כתושות
2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
את הגזרים המקולפים נחתוך לרצועות דקות במיוחד, באורך 3ס"מ. את הבצל הירוק נקצוץ לטבעות קטנות ונוסיף את החמוציות.
את רכיבי הרוטב נערבל היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
שעה לפני ההגשה, ניצוק את הרוטב על התערובת כדי להגיע לספיגת טעם מירבית.
סמוך להגשה נערבב את הסלט היטב, ונוסיף את אגוזי הפקאן לקישוט.
טיפ: חיתוך הגזר דורש השקעה וסבלנות, אך התוצאה נכרת במראה חגיגי ומיוחד יותר. אין כל פגם אם מעבד המזון יעשה עבורנו את המלאכה... הסלט אולי יראה קצת פחות חגיגי, אך הטעם יהיה נפלא.
בהצלחה ובתאבון
רייצ'ל רייך
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות