חמש דקות הכנה
צנימונים קריספיים במטבל טעיייים ומושלם • צפו
מקפידים על סעודה רביעית ועדין שבעים מסעודת שבת? "הצנימונים הקריספיים" הללו עם המטבל המפנק הזה, בדיוק עבורכם. קלילים למאכל וקלים להכנה • נשאר לכם שאריות מהחלה של שבת? אל תשליכו אותם לפח • צפו
- חני לוין
- כ"א סיון התש"פ

צנימונים קריספיים במטבל צילום: חני לוין
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
צנימונים קריספיים במטבלים
צנימונים קריספיים במטבל.
החומרים:
חלה שנותרה משבת
למטבל:
2 כפות מיונז
כף רסק עגבניות
חצי כפית חרדל
אופן ההכנה:
חותכים את החלה למלבנים קטנים ומכניסים לתנור למשך 20 עד 30 דקות על 180 מעלות. עד להזהבה.
מכינים את המטבל: מכניסים לצלוחית את החומרים ומערבבים היטב
מוציאים את הצנימונים מהתנור ומטבילים...
בתאבון!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות