י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
חמש דקות הכנה

צנימונים קריספיים במטבל טעיייים ומושלם • צפו

מקפידים על סעודה רביעית ועדין שבעים מסעודת שבת? "הצנימונים הקריספיים" הללו עם המטבל המפנק הזה, בדיוק עבורכם. קלילים למאכל וקלים להכנה • נשאר לכם שאריות מהחלה של שבת? אל תשליכו אותם לפח • צפו

צנימונים קריספיים במטבל טעיייים ומושלם • צפו
צנימונים קריספיים במטבל צילום: חני לוין

צנימונים קריספיים במטבלים

צנימונים קריספיים במטבל.

החומרים:

חלה שנותרה משבת

למטבל:

2 כפות מיונז

כף רסק עגבניות

חצי כפית חרדל

אופן ההכנה:

חותכים את החלה למלבנים קטנים ומכניסים לתנור למשך 20 עד 30 דקות על 180 מעלות. עד להזהבה.

מכינים את המטבל: מכניסים לצלוחית את החומרים ומערבבים היטב

מוציאים את הצנימונים מהתנור ומטבילים...

בתאבון!

 

מתכון סעודה רביעית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}