חמש דקות הכנה
צנימונים קריספיים במטבל טעיייים ומושלם • צפו
מקפידים על סעודה רביעית ועדין שבעים מסעודת שבת? "הצנימונים הקריספיים" הללו עם המטבל המפנק הזה, בדיוק עבורכם. קלילים למאכל וקלים להכנה • נשאר לכם שאריות מהחלה של שבת? אל תשליכו אותם לפח • צפו
- חני לוין
- כ"א סיון התש"פ
צנימונים קריספיים במטבל צילום: חני לוין
צנימונים קריספיים במטבלים
צנימונים קריספיים במטבל.
החומרים:
חלה שנותרה משבת
למטבל:
2 כפות מיונז
כף רסק עגבניות
חצי כפית חרדל
אופן ההכנה:
חותכים את החלה למלבנים קטנים ומכניסים לתנור למשך 20 עד 30 דקות על 180 מעלות. עד להזהבה.
מכינים את המטבל: מכניסים לצלוחית את החומרים ומערבבים היטב
מוציאים את הצנימונים מהתנור ומטבילים...
בתאבון!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות