בטעם של פעם
כמה פשוטה ככה מיוחדת: 'עוגת גבינה אפויה'
תמיד מביאים מתכונים לעוגות מיוחדות, אך לעיתים מתחשק לך להכין דווקא את העוגה עם הטעם הפשוט של הילדות • המתכון הזה לא יאכזב אותך
עוגת גבינה אפויה צילום: בסקוטי
תבנית עגולה קוטר 26
תחתית:
300 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת
מלית:
750 גרם גבינת שמנת 30%
200 גרם סוכר
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
ציפוי:
200 מ"ל (כוס) שמנת מתוקה
50 גרם (רבע כוס) סוכר
אופן הכנה:
- טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. מהדקים לתחתית תבנית האפייה מרופדת בנייר אפייה.
- מכינים את המלית- בקערת מיקסר מערבבים היטב במהירות נמוכה-בינונית (לא מקציפים) עם מטרפה את הביצים עם הסוכר, למשך כשלוש דקות.
- מוסיפים את גבינת השמנת ותמצית הוניל ומגבירים מעט את מהירות הערבוב על מנת להגיע לתערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את המלית על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות במשך שעה.
- לאחר האפייה מצננים לטמפרטורת חדר.
- מכינים את הציפוי – במיקסר מקציפים את השמנת עם הסוכר למרקם רך אך יציב, מוזגים על העוגה ומשטחים מעט בעזרת מלית לכסוי כמעט מלא של פני שטח העוגה.
קרדיט: קונדיטוריית בסקוטי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות