רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

ג' אדר התשפ"ה
03.03.2025
שבת בגל שקט

סיכום: 3 כרוזים, 3 פריצות שידור ו-5 חקירות

מטה ההסברה החרדי במשרד הבריאות מעדכן כי בעיצומה של השבת בוצעה פעילות מניעת הידבקות, לצורך הצלת חיים ע"י משרד הבריאות כתוצאה מבדיקות מעבדה שהגיעו בשבת 

סיכום: 3 כרוזים, 3 פריצות שידור ו-5 חקירות
משה שי, פלאש 90

במאמץ משולב של משרד הבריאות, ארגון זק"א, זק"א ישראל ועזר מציון. אותרו במהלך השבת מספר חולים המתגוררים בריכוזים החרדיים בצפת, קרית גת, קרית מלאכי, אשדוד ומרכז שפירא.

צוותים של מתנדבי זק"א נשלחו על פי כללי ההלכה שהתקבלו מראש לעדכן את המשפחות ומחויבי הבידוד, וכן הורו לעשרות שבאו במגע עם החולים המאומתים שייכנסו גם הם לבידוד. סה"כ בוצעו 3 כרוזים, 3 פריצות שידור ו-5 איתורים לחולים ידועים להם בוצעה גם חקירה אפדימיולוגיות.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x

במקביל העמיד לציבור רדיו 'קול ברמה', גל שקט שתופעל ע"י נציג משרד הבריאות מר כבהה מועאוויה, שדיווח מספר פעמים במהלך השבת על תוצאות חקירות אפדמיולוגיות רלוונטיות. צפויה להתבצע הפקת לקחים והיערכות לשבת הבאה, אם יהיה בכך צורך.

מטה ההסברה למגזר החרדי שע"י משרד הבריאות מבקש להודות למר יהודה משי זהב וחיים וינגרטן, למר חזי שבקס ולמר אריאל דרעי, שבשיתוף פעולה אפשרו מניעת מגע של דרושי בידוד עם הציבור וסייעו להצלת חיים.

גל שקט קורונה משרד הבריאות קול ברמה

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות