י"ב חשון התשפ"ה
13.11.2024
חנוכה שמח

ספינג' המפורסמים של אתי: מתכון נפלא לפתוח את חנוכה

מאז שאני מכירה את המתכונים של אתי, הם הפכו למפורסמים אז מי אני שאמנע מכם את האושר המתוק הזה? פעם בשנה מותר, אז תיהנו מספינג' טעים במיוחד

ספינג' המפורסמים של אתי: מתכון נפלא לפתוח את חנוכה
ספינג' צילום: שיפי חריטן

מאז שאני מכירה את המתכונים של אתי, חברה שלי, כמה שנים טובות, הם הופכים מפורסמים מאוד, פשוט כי כולם מתאהבים בהם. אני מעלה תמונה לרשת ומיד מקבלת בקשות למתכונים.

גם הספינג' המפורסמים של אתי, הפכו למפורסמים. בזכותם אני זוכה לשמוע הערות: את אשכנזיה? אין סיכוי. רק מרוקאית אמיתית מכינה כאלו ספינג'.

אז לא אמנע מכם את המתכון הזה, ושיהיה חנוכה שמח.

ספינג' - אתי דהן

זמן עבודה: כשעתיים וחצי
זמן הכנה: כחצי שעה
דרגת קושי: קלה
פרווה

מצרכים:

1 ק"ג קמח.
3 כפות סוכר.
2 כפות שמרים.
רבע כוס שמן.
1 ביצה.
כף ערק (לא חייבים. זה כדי שלא ייספג שמן בטיגון).
4 כוסות מים.

ההכנה:

ללוש ביד או במיקסר, לזמן קצר, עד לקבלת בצק ממש דביק. לא להבהל, ככה זה צריך להיות.
להתפיח כשעה עד שמכפיל נפח.
להוריד עם יד רטובה ולהתפיח שוב.
לחמם שמן עמוק.
עם יד רטובה לקחת חתיכת בצק - לעשות חור באמצע, לטגן משני צדדים עד שמשחים.
לפזר מעל סוכר או אבקת סוכר.
בהצלחה

 

חנוכה מתכון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}