מהצלחת של מאיה
מתכון למתבל פטרוזיליה חריף
שילוב טעמים ייחודי | מרירות מתונה של הפטרוזיליה עם חריפות מאוחרת שתורם הפלפל | משתלב במגוון מנות
- מאיה הבלין
- ט' חשון התש"פ
- 2 תגובות
. צילום: מאיה הבלין
מתבל פשוט שלוקח דקה להכין. הוא מעולה בכל דבר. על סנדויץ, סלט, דגים ועוד. אפשר לשלוט ברמת החריפות לפי טעמכם- תלוי כמה פלפל ירוק יכנס פנימה. אם אתם לא בקטע של חריף מעודן הרבה יותר- אפשר להחליף את הפלפל ב3-4 שיני שום, זה יוצא גם מעולה.
חומרים:
צרור פטרוזיליה
פלפל ירוק חריף
שמן זית
מלח
הכנה:
מכניסים הכל למעבד מזון/שייקר/בלנדר מוט.
טוחנים עד למרקם דומה לפסטו. אם יבש מידי או קשה לטחון מוסיפים עוד שמן זית. טועמים. מוסיפים מלח אם חסר ופלפל חריף- לפי הטעם.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות