י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
"שירבו זכויותינו"

מתכון לאנטריקוט במרקם רימון

הרימון ידוע בשל שלל סגולותיו הבריאותיות • בראש השנה אנו אוכלים אותו בתור אחד מהסימנים על מנת "שירבו זכויותינו כרימון" • השף חיים סנדלר מגיש לכן מתכון לאנטריקוט במרקם רימון שישדרג כל ארוחה פשוטה ויהפוך אותה לארוחת חג מיוחדת

מתכון לאנטריקוט במרקם רימון
אנטריקוט במרקם רימון צילום: בחדרי חרדים

המתכון של שף חיים סנדלר

מרכיבים:

4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד

למרינדת רימונים:

1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי

1/2 כוז יין לבן יבש

3 כפות שמן זית

1 כף חרדל דיז'ון

1 כף סוכר

מלח גס

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד.

מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).

צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.

אנטריקוט רימון מתכון לאנטריקוט (1) מתכון לחג

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}