סלמון בגרגרי חרדל דיז'ון ופרוסות שום
היופי בסלמון שכמעט אי אפשר להרוס אותו כל עוד שומרים על אפיה מינימלית ולא מייבשים אותו • מתכון לשבת
- שיפי חריטן
- כ' אלול התשע"ט
- 2 תגובות
בכל פעם שמבקשים ממני מתכון אני נכנסת ללחץ. מי זוכר בכלל מה הוא שם באוכל שלו?
אז זהו, שמרבית האנשים זוכרים - כנראה זו אני שחיה בעולם אחר.
בכל אופן אני אוהבת לגוון, לשנות ובעיקר להמציא, אבל מנסה לפעמים לזכור מה עשיתי.
תוך כדי שאני כותבת לכם מתפשט ריח טוב של סלמון ולכן מעלה את המתכון. תמונה לא אצליח לצלם ולכן השתמשתי באילוסטרציה.
החומרים:
פילה סלמון טרי או קפוא.
4 כפות גדושות גרגרי חרדל דיז'ון.
תבלינים לפי טעם: גריל דג, פפריקה, מלח
חצי ראש שום או כמה שאתם אוהבים.
ההכנה:
מניחים את הדג כפילה או חתוך למנות, בתבנית מרופדת נייר כסף.
את החרדל שמים בקערה ומוסיפים תבלינים. יוצקים מעל מעט מים רותחים ומערבבים את תוכן הקערה.
מורחים את הדג בבלילה הזו
פורסים מלמעלה פרוסות שום.
ניתן להוסיף כוסברה.
ממליחים ושולחים לתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה- עשרים דקות. כמה שאתם אוהבים את הדג שלכם רך.
שבת שלום, תיהנו
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות