מתכוננים לסוף הצום עם מרק עדשים כתומות
אנחנו מחפשים היום את המתכונים הבריאים ביותר והקלים ביותר, אז חזרתי אליכם עם מתכון נוסף מדהים של אחיינית שלי, חני - זוכרים? אל תתפתו להישאר אדישים. מרק עדשים כתומות
- שיפי חריטן
- י"ח תמוז התשע"ט
- 2 תגובות
מרק עדשים צילום: באדיבות המצלם
את המתכון הבא שלחה לי חני כדי להוכיח שוב ושוב את היכולות הקולינריות שלה בתהליך הבישול הבריא.
אני כמובן שמרתי את המתכון לזמן מתאים, והנה אני משתפת אתכם בו - כדי שגם אתם תיהנו. מתאים בהחלט לסוף צום.
המצרכים:
עדשים כתומות - במתכון הנוכחי כמעט חבילה שלמה.
2 גזרים גדולים.
בצל אחד.
אופציה: שתי שיני שום.
ההכנה:
משרים את העדשים במים למשך כמה שעות.
מקלפים את הגזרים, חותכים לקוביות.
מקלפים את הבצל, חותכים לקוביות קטנות או עיגולים דקים.
מטגנים את בצל בסיר עם מעט שמן זית. מוסיפים את הגזרים, את העדשים, ממלאים את הסיר במים ונותנים לו להתבשל.
לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עד ריכוך מוחלט של העדשים. אפשר לתבל במלח, פלפל, ומי שאוהב, מעט כמון.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות