רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

ו' אדר התשפ"ה
06.03.2025
"מולדתם של האמיצים"

כשראש הישיבה שר את ההמנון הלאומי • צפו

בטקס סיום שנת הלימודים של ישיבת 'פילדלפיה' בראשות הגאון הרב שמואל קמינצקי שליט"א, תועדו התלמידים יחד עם רבני הישיבה כשהם שרים את ההמנון הלאומי האמריקאי • צפו בתיעוד

כשראש הישיבה שר את ההמנון הלאומי • צפו
הגר"ש קמינצקי צילום: באדיבות המצלם

על פי הדיווח באתר Yeshiva world news, תלמידי ישיבת 'פילדלפיה' 'התחייבו אמונים' לארצות הברית, בטקס סיום הלימודים, הם שרו את ההמנון הלאומי האמריקאי.

בתיעוד שהגיע ל'בחדרי חרדים' נראים ראש ישיבת פילדלפיה - הגאון הרב שמואל קמינצקי שליט"א, אחד מהרבנים הגדולים של ארצות הברית יחד עם תלמדיו כשהם שרים את ההמנון הלאומי של ארה"ב.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
ראש הישיבה והבחורים שרו את ההמנון

לפני הבחירות האחרונות בארצות הברית, תלמידי ישיבת פוניבז' - תושבי ואזרחי ארצות הברית, פנו לראש הישיבה וחבר מועצת גדולי התורה הגרי"ג אדלשטיין כדי לקבל את הדרכתו באשר לאופן הצבעתם שם.

הגרי"ג השיב להם, כי ה'מרא דאתרא' של ארה"ב הוא ראש ישיבת פילדלפיה - הגאון רבי שמואל קמינצקי - חבר מועצת גדולי התורה דאמריקה וכי עליהם להישמע להוראותיו.

סיום פילדלפיה הגר"ש קמינצקי
art
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 22 תגובות

תגובות (5)

הוסיפו תגובה
1.
12/10/18 02:16
2.
12/10/18 02:16
3.
12/10/18 02:16
4.
12/10/18 07:55
5.
28/11/18 14:37