י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

השף החרדי מציג: כך תעלו ניחוחות מפנקים במטבח

כמידי שבוע - השף החרדי חיים בורנשטיין מגיש מתכון לגולשי 'בחדרי חרדים' • והשבוע: הניחוחות המעולים של המרק החם והמפנק • כדאי לנסות

השף החרדי מציג: כך תעלו ניחוחות מפנקים במטבח

בחוץ גשום וחורפי, בתוך הבית הניחוחות המעולים של המרק החם והמפנק. ללא ספק, זוהי דרך מוצלחת במיוחד לסיים שבוע בתענוג קולינרי משגע.

מצרכים:

1 בצל גדול חתוך לקביות קטנות
2 שיני שום
1 ענף סלרי
1/2 פחית קרם קוקוס
50 גר' חמאה (לגירסת פרווה אפשר להחליף בשמן זית)
3 יח' בטטות בינוניות קלופות חתוכות לקוביות שוות
 300 גר' דלעת חתוכה לקוביות
1 גזר מקולף חתוך לקוביות
פלפל לבן
מלח

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את החמאה ומטגנים בזה את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השום והסלרי והירקות.
מתבלים במלח ופלפל לבן
מכסים במים ומבשלים כ 50 דקות עד שהירקות רכים.
מסננים כחצי מכמות המים וטוחנים בבלנדר יד.
מוסיפים את הקרם קוקוס וטוחנים שוב.
אם המרק יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף קצת נוזלים.

בתיאבון!

מרק חורף מנת השף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}