השף החרדי מציג
המתכון המושלם לחנוכה: שילוב פנטסטי של מזרח ומערב
המתכון המושלם לחנוכה: פרגית צלויה בקרם קוקוס. חלב הקוקוס שמגיע אלינו מארצות המזרח, והשתלט על המטבח המערבי, מוצא עצמו משתלב יפה כמעט בכל תבשיל, והטעם - פשוט מעדן. כדאי לנסות!
- השף חיים בורנשטיין
- כ"ח כסלו התשע"ט
פרגית צלויה מוקרמת בקרם קוקוס צילום: השף חיים בורנשטיין
מצרכים:
4-5 סטייק פרגית
1 חלב קוקוס (מגיע בשימורים או בקרטון)
1 בצל יפה
1 סלסילת פטריות שמפיניון
2 יח' גזר חתוך גס
3 ענפי סלרי
מעט טימין
מלח דק
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
על מחבת פסים צולים את הפרגיות טוב משני הצדדים. בינתיים על מחבת מטגנים טוב את הבצל והפטריות עד להזהבה.
מוסיפים את הגזר והסלרי עד שהם כמעט מוכנים.
מוסיפים את קרם הקוקוס, משאירים על אש נמוכה, חותכים את הפרגית הצלויה לקוביות יפות, ומוסיפים לתבשיל.
מתבלים מערבבים ומתקנים תיבול.
משאירים על אש נמוכה עד שהקרם מצטמצם לכחצי מהכמות שלו.
בתאבון!!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות