כ"ו כסלו התשפ"ה
27.12.2024

השף החרדי מציג: ארוחה סטייל ניו-יורק

השף חיים בורשטיין מציג את המתכון השבועי: 'צ'יקן נוגטס', אחד המאכלים המפורסמים, אותו ניתן למצוא כמעט בכל עמדת מזון אמריקאית

השף החרדי מציג: ארוחה סטייל ניו-יורק

צ'יקן נוגטס אחד המאכלים המפורסמים והפופלאריים כמעט בכל עמדת מזון אמריקאית, שזה בעצם נתחי עוף מצופים בטמפורה ומטוגנים בשמן עמוק.

כאן אני עושה את זה עם כנפיים ועוד צעד אחד קדימה וגם את התפו"א ציפיתי בטמפורה לאחר הטיגון מתקבל טעם פריך וצבע יפה ובעיקר ארוחה טעימה.


שימו לב: התפו"א האדום הכי מתאים לטיגון הזה, אבל אפשרי לעשות גם עם לבן.
עם חלק מהתפו"א נכין גם תפוצ'יפס ביתי.

מצרכים ל4-5 מנות:

7-8 כנפיים עוף (עדיף מחולקות ל2 )
5 תפו'א אדום
מלח
פלפל
פילדלפיה
שמן לטיגון

לטמפורה:
2 ביצים
4 כוסות קמח
כוס וחצי בירה

אופן ההכנה:

מרתיחים בסיר מים ושמים בפנים לבישול את הכנפיים לרבע שעה
בינתיים נכין את הטמפורה
לערבב טוב את כל המצרכים
להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור ומעט פילדלפיה
הטמפורה צריכה לצאת סמיכה אם חסר נוזל או קמח אפשר להוסיף עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.

שמים את הטמפורה במקרר עד העבודה
הטמפורה צריכה להיות קרה ממש בעבודה.

מוציאים את הכנפיים מהבישול מצפים בטמפורה ומכניסים לטיגון בשמן עמוק רותח.

ניקח 3 תפו"א נפרוס אותם דק ולאורך.
נצפה בטמפורה ונטגן גם בשמן רותח

לתפוצ'יפס:
ניקח 2 תפו'א נקלף אותם ונמשיך לעשות פרוסות דקיקות  בעזרת הקלפן נשים על מפית בד ונייבש אותם קצת
נכניס אותם בעדינות לשמן החם להשים לב שלא ישרף מדי.

אחרי שמוציאים מהשמן להשים עליהם מעט מלח

מומלץ להגיש לצד מטבלים ורטבים.

בתאבון!

מתכון עוף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}