השף החרדי מציג: סלט חגיגי לשולחן החג
הסלט הצבעוני שמושך את העין עם טעמים משולבים של פירות וירקות הוא פתיח נהדר לסעודת חג או שבת חגיגית • השף חיים בורנשטיין מגיש את המתכון השבועי
- שף חיים בורנשטיין
- כ"ז אלול התשע"ח
הצבעים והגוונים הצבעוניים יפים לעין וטעימים לחיך, השילוב של הפירות בסלט נותן לו גוון וטעם מעניין במיוחד וניתן לשלב כל פרי שאתם רוצים. את הרוטב מומלץ להגיש לצד הסלט.
מצרכים:
חסה מסולסלת
בצל סגול
חצי פלפל אדום
חצי פלפל צהוב
ענף בצל ירוק
קצת אגוזי מלך
חצי מנגו
גריעיני רימון
פלח תפוח עץ ירוק סמיט
רוטב וינגרט:
כף חרדל
7-8 עלי נענע
7-8 עלי כוסברה
3 כפות שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
מיץ מחצי לימון
כף סילאן
מלח פלפל
אופן ההכנה:
את כל מרכיבי הסלט נחתוך לרצועות דקות, חוץ מהחסה אותה יש להשאיר שלמה (אם שמים חסה רגילה, יש לחתוך אותה גס)
לערבב טוב הכל ביחד ולפזר מעל את הרימון והמנגו.
הרוטב:
נטחן בבלנדר את החרדל והנענע והכוסברה עם השמן.
אחרי שזה נטחן נוסיף לאט את הסילאן והתפוזים
אחר כך נוסיף את הלימון נטבל במלח ופלפל
נטעם ונתקן טעמים ונגיש בצלוחית לצד הסלט.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות