השף החרדי מציג: קבב עם טוויסט
זה לא עוד מתכון לקבב - זה מתכון לקבב עם טוויסט שהופך אותו למושלם • מתכון מיוחד של השף החרדי, חיים בורנשטיין לגולשי 'בחדרי'
- שף חיים בורנשטיין
- ו' אלול התשע"ח
- 1 תגובות
כמה מתכונים כבר יש על קבב? זה לא נדוש מדי? זהו שלא! במתכון הזה יש לכם עוד טוויסט מעניין, שפשוט משדרג את הקבב, ולא תאמינו כמה טעים זה יכול להיות!
מצרכים:
1 קילו בשר טחון (כ 18-20 קבבים)
מומלץ לבקש מהקצב לערבב מס' 10 ומס' 2.
2 בצלים יפים
4-5 שיני שום
צרור כוסברה
50 גר' צנוברים
1/4 כוס יין לבן
מלח
פלפל שחור
כמון
אופן ההכנה:
קוצצים דק את הבצל והשום
מטגנים קלות עד להזהבה
מוזגים על זה את היין הלבן ומטגנים על חום נמוך כדי שהאלכהול יתאדה
מוסיפים את תערובת הבצל והשום אל תוך הבשר הטחון
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים את הצנוברים לתוך תערובת הבשר
מתבלים במלח פלפל וכמון לפי הטעם.
מערבבים טוב טוב. חשוב לערבב הרבה זמן.
מכניסים את העיסה לקירור לחצי שעה
אחרי זה מוציאים ומתחילים לקבב. מכינים קבבים בגודל של 50 -80 גר' כל יחידה.
משמנים מחבת פסים צורבים את הקבבים על המחבת כשהיא חמה כ-5 דקות מכל צד
מגישים על טחינה או לצד ירקות שרופים.
השף חיים בורנשטיין הוא חבר באיגוד הישראלי לשפים וקולינריה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות