משביע וקליל: ניוקי מעולים לסיום הצום
חצות היום הגיע ומאפשר להתחיל בהכנות לקראת צאת הצום. ניוקי אווריריים, טעימים וקלילים, מתכון מעולה לארוחת סיום הצום
- שפית יפית שנבי
- י' אב התשע"ח

ניוקי צילום: pixabay
החומרים:
700 גרם תפו"א.
1/2 כוס קמח.
מלי, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
אופים את התפו"א בשלמותו בחום של 180 מעלות שעה.
מקלפים בעודו חם.
מועכים ומערבבים עם הקמח והתבלינים.
יוצרים נחשים בעובי אצבע וחותכים לקוביות.
מבשלים במים רותחים 3 דקות.
או מטגנים בשמן עמוק
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות