י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

משביע וקליל: ניוקי מעולים לסיום הצום

חצות היום הגיע ומאפשר להתחיל בהכנות לקראת צאת הצום. ניוקי אווריריים, טעימים וקלילים, מתכון מעולה לארוחת סיום הצום

משביע וקליל: ניוקי מעולים לסיום הצום
ניוקי צילום: pixabay

החומרים: 
700 גרם תפו"א.
1/2 כוס קמח.
מלי, אגוז מוסקט


אופן ההכנה:

אופים את התפו"א בשלמותו בחום של 180 מעלות שעה.
מקלפים בעודו חם.
מועכים ומערבבים עם הקמח והתבלינים.
יוצרים נחשים בעובי אצבע וחותכים לקוביות.
מבשלים במים רותחים 3 דקות.
או מטגנים בשמן עמוק

תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}